Architect or LandmarkEen terreinmodel bijwerken

Locatie

Bijwerken

Contextmenu

Als je een terreinbewerkingsobject op eender welke laag verplaatst of wijzigt, wordt het terreinmodel omgeven door een rood-witgestreepte rand, die aangeeft dat je het terreinmodel moet bijwerken.

Om een terreinmodel bij te werken:

Volg een van onderstaande werkwijzen:

Selecteer het terreinmodel en selecteer vervolgens het commando.

Selecteer het terreinmodel , en klik in het Infopalet op de knop Bijwerken.

Selecteer een terreinbewerkingsobject en klik op de knop Terreinmodel bijwerken in het Infopalet.

Het geselecteerde terreinmodel wordt aangepast.

Wanneer de hoogtelijnen van het terreinmodel vanwege de bijwerkhandeling buiten de opgegeven minimum-/maximumhoogte valt (zoals opgegeven bij de instellingen), verschijnt er een waarschuwing. Via dit dialoogvenster kan je het bereik aanpassen.

Eigenschappen van het terreinmodel